Salutări de la Alba Iulia

Dragi cercetași,

Vă anunțăm cu drag că vă invităm la o nouă ediție a Festivalului Unitate și Prietenie. Ne apropiem cu pași repezi și suntem cu toții nerăbdători să ne vedem la Alba Iulia și să petrecem 4 zile de poveste împreună.

Evenimentul începe de sâmbătă 28 noiembrie și se va încheia marți, 1 Decembrie, iar ziua de marți va fi liberă și vă sugerăm să vă plimbați prin oraș și să descoperiți cetatea, împrejurimile și toate activitățile ce vor avea loc cu ocazia acestei zile de festival național. Mai multe detalii legate de program vă vom oferi odată cu invitația oficială.

Anul acesta din cauza timpului scurt și a dorințe noastre de creștere a calității evenimentului, s-au modificat condițiile de participare la festival.

  • Toți participanții la UP18 vor avea minim 1 an de cercetășie și cotizația la zi (inclusiv trimestrul 3, 2015)
  • Centrele Locale vor putea participa cu maxim 16 eXploratori (2 patrule de 8 cercetași), seniori și lideri.
  • Grupurile de inițiativă au oportunitatea de a întâlni lideri din alte Centre Locale cu experiență, astfel că pot participa cu 2 lideri (adulți)
  • Pentru Grupurile de inițiativă cu peste 6 luni de la înființare, luăm în calcul primirea participanților, conform regulamentului pot participa cu maxim o patrulă de eXploratori, sub tutela altui Centru Local. Dar vă rugăm să contactați secretariatul pentru mai multe informații.

Formularele de înscriere la eveniment, le veți primi odată cu invitația, și se vor găsi atât pe site-ul nostru cât și pe evenimentul de facebook.

Ca și până acum, suntem deschiși la propuneri de activități din partea liderilor cercetași și a seniorilor din țară. Dacă credeți că aveți o idee bună de activitate pentru UP și puteți să vă ocupați de ea, așteptăm un mesaj de la voi.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, puteți să ne contactați atât pe mail către secretariatul festivalului secretariat@unitatesiprietenie.ro , cât și aici pe site, pe pagina de facebook a evenimentului sau cu un mesaj pe pagina Centrului nostru Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.