Contribuția pentru participare

Contribuția individuală pentru participare acoperă cazarea, participarea la activităţi, materialele informative şi badge-ul festivalului și este de 45 de lei.

Achitarea integrală a contribuției pentru participare constituie o condiţie obligatorie pentru finalizarea înscrierii la festival, doar împreună cu confirmarea statutul de membru cu cotizația la zi, verificat prin oncr.ro.

Contribuția pentru participare trebuie virată în contul:

RO85 RZBR 0000 0600 1042 0252

Contul este deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Alba Iulia, iar titularul contului este Centrul Local „Axente Sever” Alba Iulia, cod fiscal 11197758

Important! Veți primi la confirmarea înscrierii un cod unic, pe care vă rugăm să îl treceți ca mențiune atunci când faceți plata, împreună cu textul UP18. Plățile fără cod (deci bani trimiși înainte de confirmarea persoanelor) nu vor fi luate în considerare.

Condiţii de returnare a contribuției pentru participare

Pentru a evita eventuale neplăceri vă recomandăm să păstraţi o copie a ordinului de plată pe care să o aveţi la voi când sosiţi la Alba Iulia.

Contribuția pentru participare se returnează atunci când un cercetaș nu mai poate participa la UP18 şi nici nu este înlocuit de alt cercetaș din acelaşi Centru Local. Retragerea trebuie anunţată printr-un email către secretariatul UP18 (secretariat@unitatesiprietenie.ro). Pentru retrageri anunțate până pe 22 noiembrie 2015 se vor returna 30 de lei, iar după această dată nu vor mai fi returnate taxe de participare.