Înscriere

Pentru înscriere trebuie să downloadați și să completați formularele disponibile mai jos și să le trimiteți către secretariatul festivalului (secretariat@unitatesiprietenie.ro), înainte de a trimite contribuția pentru participare.

Listele cu participanți vor fi centralizate de secretariatul nostru și vom trimite șefului Centrului Local o listă completă cu toți participanții.  Prezentarea acestei liste constituie o condiție pentru participarea voastră la UP18.

Termenul limită pentru înscriere este 26 noiembrie 2015.

Vă încurajăm să vă înscrieți cât mai repede, respectând condițiile de participare, deoarece în acest an ne propunem să primim nu mai mult de 350 de participanți, dintre care țintim pentru 250 de eXploratori. De asemenea, ne propunem să avem o reprezentativitate cât mai mare, astfel că vom limita numarul de patrule și participanți / Centru Local la maxim două patrule, în funcție de înscrieri.

Notă: Din mai multe motive, printre care grija față de mediu, costuri și perioada comprimată de înscriere, am luat decizia să nu mai trimitem invitația în format fizic, prin poștă. Dacă considerați că vă este mai la îndemână corespondența clasică, vă rugăm să ne contactați telefonic la unul din numerele de la sfârșitul acestei invitații.

Formulare pentru înscriere

Formular pentru ateliere

Dacă ai o idee de activitate pe care ai vrea să o implementezi la UP18, completează formularul de aici.