Ce poți face ca Senior la UP18

Fie că sunteți hoinari, ucenici sau călăuze, ne face mare plăcere să vedem că vă îndreptați pașii într-o scurtă călătorie la Alba Iulia, către Cetățile eXploratorilor. Veți găsi la noi în cetate structuri organizatorice în care să vă simțiți liberi, implicați și motivați.

Ne-am gândit ca pentru voi, seniorii, să pregătim o sesiune de ateliere în comunitate, o variantă a atelierului Zâmbește, în care putem ajuta copiii să îi facem să zâmbească.

Două dintre momente sunt dedicate discuțiilor, pe teme actuale sub forma a două sesiuni de comunicare. Temele vor fi dedicate special pentru seniori, iar propunerile noastre includ problemele lumii actuale, diversitatea, ce se întâmplă cu seniorii la finalul perioadei de seniorat sau care sunt etapele unui proiect de succes. Totodată vor fi sesiuni de prezentări a unor evenimente importante și pentru că încercăm încurajarea tinerilor să scrie proiecte, vă propunem o parte de program dedicat găsirii unor proiecte speciale pentru voi care se pot desfășura pe tot parcursul anului.

Conferința UP Talks este dedicată pentru voi și pentru liderii din organizație și sperăm să reușim să vă motivăm și inspirăm cu discursurile pe care invitații noștri le pregătesc.

După cum se poate observa, programul e destul de flexibil și poate fi adaptat în funcție de nevoile voastre. Așa că vă rugăm să ne spuneți care sunt probleme pe care le-ați întâmpinat ca seniori, care sunt temele pe care ați vrea să discutați cu ceilalți seniori, iar noi le vom centraliza și le vom propune facilitatorilor.

Așa că, dacă vreo idee, dacă ți-ar place să se vorbească despre ceva anume, nu ezita să ne scri, aici sau într-un mail către echipa de programe ( program@unitatesiprietenie.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.